Over ons

Welkom in de online shop van Stoer & Lief!

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Judi en ik ben moeder van 2 zoons en een dochter. Ik ben tien jaar geleden gestart met een winkel genaamd Lief! In het begin verkocht ik baby-, kinder- en positiekleding. Dit deed ik vanuit een pand aan de Slotlaan in Zeist. Na twee jaar zijn we uitgebreid en in het pand tegenover Lief! een nieuwe winkel gestart met de naam Stoer! Hier verkochten we kinderkleding voor de grotere kids, in de maten 128 t/m 176.

Wij zijn nu sinds maart 2014 gevestigd aan de Slotlaan 306 a waar wij de twee winkels hebben samengevoegd en al onze artikelen nu dus in één grote winkel te vinden zijn. Inmiddels verkopen we niet alleen baby- en kinderkleding meer maar ook accessoires, speelgoed, damesaccessoires en nog veel meer!

In onze online shop kunnen wij helaas niet alle merken aanbieden die wij in de winkel verkopen. Een overzicht van de merken die wij in onze winkel verkopen: Scotch r’ Belle, Scotch Shrunk, Bellerose, Vingino, Petit Louie, Z8, Imps en Elfs, Some One, Le Big, Ninni Vi, Converse, Tumble n Dry, Cars, Feetje, Baker Bridge, Havaianas, Koeka, Babys Only en nog veel meer.
Mocht je nou een item missen in ons (online) assortiment van een merk dat wij wel verkopen?! Neem gerust contact met ons op want wellicht dat wij het voor u kunnen bestellen.

Zit er een cadeautje bij je bestelling?! Vraag ons dan gerust om het leuk voor je in te pakken! Dit mag je aangeven in het opmerkingenveld tijdens het bestellen en is uiteraard gratis! (Vergeet niet aan te geven welk item een cadeautje is)

Ik hoop dat je met veel plezier zal shoppen in onze online shop en je bent uiteraard van harte welkom in onze mooie winkel aan de Slotlaan in Zeist!

Stoer & Lief
Slotlaan 306 a
3701 GX Zeist

030-6925259
info@stoerenlief.com

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste collectie, winacties en speciale aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en like ons op Facebook!

Heb je een vraag, opmerking of suggesties? Laat het ons weten via het contactformulier of mail ons op info@stoerenlief.com